Infobijeenkomst / wandelexcursie woensdag 25 mei 2022

26-04-2022
755 keer bekeken 0 reacties

U bent van harte welkom op de infobijeenkomst op 25 mei a.s. van 16-20 uur bij het boothuis bij het Veerhuis aan de Veerweg in Oeffelt. Ook organiseren we een wandelexcursie. Wandelt u mee?

Stand van zaken

Donderdag 7 april organiseerde wij een vijfde werkatelier. Dit stond in het teken van de twee uitgewerkte voorlopige voorkeursvarianten. Velen uit de omgeving waren aanwezig en bogen zich over de twee varianten (variant 1 en variant 2). De algemene indruk over beide varianten was positief. Enkelen hadden bezwaren op het voorstel om de provinciale weg op te hogen. We hebben de laatste informatie verzameld.  Het ingenieursbureau heeft dit weer verwerkt in het ontwerp.

Informatiebijeenkomst én excursie
Half mei nemen bestuurders een besluit over een voorlopige voorkeursvariant. Zij baseren hun keuze op de input uit het werkatelier en wegen belangen, kosten en milieuaspecten af.


Graag praten wij u bij over die beslissing en lichten we de gekozen voorkeursvariant toe. Dit doen we op woensdag 25 mei van 16.00-20.00 uur in het boothuis bij het Veerhuis aan de Veerweg in Oeffelt. U kunt ook mee met een van onze wandelingen waarbij u bij enkele belangrijke punten in het gebied toelichting krijgt. Zo is er bijvoorbeeld een stop bij de brug en bij de plek waar de openingen komen in een talud van de weg. Dit is de schuin aflopende zijde aan de binnen- en buitenkant van een dijk langs de N264.

Aanmelden voor infobijeenkomst
Wij geven u van 16.00 en 20.00 uur toelichting op het besluit van de bestuurders in het boothuis. Graag ontvangen wij met het oog op catering uw aanmelding via dit formulier. U kunt zich inschrijven tot 20 mei 2022.

Wandelt u met ons mee?
Ieder uur gaan we met een kleine groep wandelend het gebied in om bij enkele plaatsen in het gebied stil te staan bij de keuzes die gemaakt zijn. Wij vragen u hiervoor vooraf in te schrijven, voor één van de volgende tijdstippen:

U kunt zich inschrijven tot 20 mei 2022. U kunt voor of na de wandeling in het boothuis terecht voor informatie en een kopje soep met een broodje.

Afbeeldingen

Cookie-instellingen